Jogi nyilatkozat

A jucuspaleokonyhaja.hu oldal Nagy Judit (továbbiakban: tulajdonos) szellemi tulajdona.

A következőket teheted az oldal tartalmával:

Szabadon terjesztheted, megoszthatod, bemutathatod a tartalmakat (kép, videó, fázisfotók, grafikat, riport, cikk, recept, program)

Származékos tartalmat (megváltoztathatod, átalakíthatod, feldolgozhatod) hozhatsz létre

Az alábbi feltételekkel:

  • Minden esetben a tulajdonos előzetes hozzájárulása szükséges!
  • Nevezd meg! A tulajdonos által meghatározott módon fel kell tüntetni a tartalomhoz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a tartalom címét, online elérhetőségét, az eredeti tartalomra mutató linket).
  • Így add tovább! Ha részben van egészben megosztod, bemutatod, terjeszted az oldalon szereplő tartalmat, minden esetben linkeld be a forrás aloldalt vagy a főoldalt. Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod a tartalmat, a tulajdonos akkor is elvárja a forrás megjelölését a fentiek szerint.
  • A szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélyével bármelyik fenti feltételtől eltérhetsz.

Receptbeküldési feltételek:

  • A jucuspaleokonyhaja.hu receptoldalra bárki küldhet be kipróbált, és fotókkal illusztrált recepteket. Az oldalra beküldött receptek, és fotók megjelentetése a szerző (Beküldő) nevének megjelölésével történik a releváns tartalmakban. 
  • A beküldött írásokat a Tulajdonos saját belátása szerint stilizálhatja, és formailag az oldal stílusához igazíthatja. 
  • A Beküldő a recept beküldésével kifejezetten, és visszavonhatatlanul felhasználói jogot ad a Tulajdonosnak ahhoz, hogy a beküldött receptet, a Tulajdonos a későbbiekben, másodközlésben (egyéb online, vagy offline formában) megjelentesse. Ezzel egyidejűleg a Beküldő kifejezetten lemond arról, hogy a nevét minden alkalommal (másodközlésben, egyéb elektronikus, írott, saját szerkesztésű, és kiadású kiadványokban) megjelenjen.
  • A beküldött receptek származásáért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. 

A jogtalan felhasználás törvénybe ütköző cselekedet, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Shopping Basket