A friss garnélát megpucoljuk, ha mirelitet használunk, akkor felolvasztjuk. A garnélát kb. 10 percre citromlébe áztatjuk, sóval borssal. Eközben a fokhagyma gerezdeket megpucoljuk, és apróra vágjuk. Egy serpenyőben kókuszzsírt olvasztunk és a fokhagymát átpirítjuk rajta. Mielőtt azonban odakapna hozzáadjuk a garnélákat, és együtt szép pirosra pirítjuk.
A no carb tésztát közben bő vízben átmossuk, és felhasználásig félretesszük.
Ha a rákocskák már szép pirosak, akkor jöhet a kókusztejszín a serpenyőbe. Pár percig kevergetve együtt sülnek, majd jöhet bele a tészta is. Jól összeforgatjuk és máris tálalhatjuk.
Megjegyzés
Te is elkészítetted? Tedd ki Insta oldaladra a #jucuspaleokonyhajaponthu hashtaggel és értékeld kommentben!